Τα σεμινάρια μαγειρικής με τίτλο «Ζω με χαΡΑ στην κουζίνα», δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν πρακτικές λύσεις και συμβουλές στα άτομα που πάσχουν από Ρ.Α. και έτυχαν θερμής υποδοχής, καθώς «αποκάλυψαν» πώς μπορεί η καθημερινότητα στην κουζίνα να γίνει απολαυστική.
Επικεφαλής των σεμιναρίων ήταν ο διάσημος σεφ Λευτέρη Λαζάρου ο οποίος μοιράστηκε με τα μέλη μας σε Αθήνα, Ηράκλειο και Πάτρα νόστιμες, υγιεινές και κυρίως εύκολες στην εκτέλεση συνταγές, βοηθώντας μας να δούμε την προετοιμασία του φαγητού με άλλο μάτι.
Η δράση «Ζω με χαΡΑ στην κουζίνα», πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α και του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με την ευγενική χορηγία της MSD.